top of page
Search
  • Writer's pictureKuršu Iniciatīvu Fonds

ATVĒRTĀ KERAMIKAS DARBNĪCA atgriežas pēc ziemas atpūtas

2. aprīlī 11:00 norisināsies jau trešā atvērtā keramikas darbnīca Māliņu Kleķerētavā, Papē, "Dzintarvējos".

Pavasaris ir atgriezies ne tikai dabā, bet arī mūsu dabrnīcā. Esam sagatavojuši jums īpašu meistarklasi, kuras laikā būs iespējams izveidot sava dizaina trauku, kā arī to pēc tam saņemt dedzinātu lietošanai.

Darbnīcas laikā apgūsim trauku būvēšanas tehniku, savienojot rullētas māla plāksnes. Šī tehnika ļauj īstenot radošus risinājumus un iespējams izveidot formas, kuras nebūtu iespējams izmantojot virpu vai primitīvo lipināšanas tehniku. Iesakam ierasties ar iedvesmas fotogrāfijām, lai varam efektīvāk palīdzēt vadīt procesu un palīdzēt jums izveidot iecerēto. Pasākuma sākumā mūsu pārstāvji iepazīstinās ne tikai ar pašu tehniku, bet arī piemēriem, tādēļ būs iespējams arī uzskicēt savu trauku bez iepriekšējas sagatavošanās.

Lai piedalītos pasākumā, nepieciešams iepriekš pieteikties. Forma pieejama šeit: https://forms.gle/okZGuwSHo1HgWJnFA Reizi divos mēnešos (izņemot ziemas mēnešus) norisināsies atvērtās darbnīcas, kuru dalībai būs nepieciešama iepriekšejā pieteikšanās, tādēļ aicinām sekot visos kanālos. Instagram @klekeretava seko vizuālam baudījumam, kā arī @kursufonds facebook kontam, lai nenokavētu aktivitātes!

Pasākumu organizē: KURŠU INICIATĪVU FONDS Aktivitāte tiek īstenota ar Aktīvo iedzīvotāju fonds finansiālu atbalstu projekta “KURŠU INICIATĪVU FONDA RESTARTS” ietvaros.


24 views0 comments
bottom of page